Tjenester

Tjenester

Vi tilbyr forskjellige tjenester på ulike steder i Østfold

MediYoga kurs
MediYoga er en terapeutisk yogaform med enkle, fysiske øvelser kombinert med puste- og konsentrasjonsteknikker. Det er enkle, men kraftfulle øvelser som har som intensjon å bidra til en dyp energimessig balanse på alle plan.
Read more
Yoga Retreat
Du er hjertelig velkommen til å være med til vakre Villa Dorothea på en uforglemmelig yogareise hvor du får fordype deg i MediYoga. Du kan nyte solrike dager ved saltvannsbassenget eller på stranda i Villa Joyosa. Du vil få servert 3 nydelige vegetarmåltider daglig.
Read more
Bedriftsyoga
Jeg tilbyr yoga til bedrifter, andre organisasjoner eller i private grupper. Opplegget skreddersys etter hva dere ønsker og timene kan vare fra 20 minutter til 1,5 time., enten i arbeidstimen, i en pause eller etter arbeidstid.
Read more
Mediyoga for barn og unge
Mange barn og unge opplever en hverdag som er både hektisk og stressende. På dette yogakurset vil du lære deg flere effektive verktøy som gir deg mere ro og harmoni i både hode og kropp, bedre konsentrasjon og fokus og en mykere og avspent kropp. På kurset jobber vi med pusteøvelser, enkle fysiske øvelser, avspenning, mantraer og meditasjon. Forskning viser barn og unge som gjør yoga får bedre konsentrasjon og hukommelse, mer respekt for andre, bedre selvregulering, økt følelse av velvære, bedre fysisk, psykisk helse og emosjonell balanse. www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3980104/
Read more
Yogaterapi
I individuell yogaterapi kartlegger jeg dine helseutfordringer ut i et yogisk perspektiv og finner øvelser som kan styrke det den enkelte strever med.
Read more
Gongbad
Hjertelig velkommen til «En reise med lyd i tidløst rom». ♥GongBad er konsert, meditasjon, avspenning og terapi. Alt på en gang.
Read more