Om Yoga Hjerterom

Yoga Hjerterom

Medisinsk Yoga Østfold

Yoga Hjerterom – Medisinsk Yoga Østfold.

Yoga Hjerterom underviser i Mediyoga for barn, ungdom og voksne både på slektsgården Søndre Paulshus gård i Våler og MediYoga for voksne på Fitnesspoint i Askim.

Yoga Hjerterom er startet og drives i dag av Katrine Paulshus, utdannet vernepleier og jobber til daglig som veileder hos Kirkens Bymisjon.

Mine store interesser er Mindfulness, meditasjon og yoga, og jeg har selv praktisert disse siden 2010. Jeg er utdannet MediYoga instruktør og MediYoga terapeut- og lærer. Jeg er også med i MediYoga Kidz – teamet Norge som arrangerer kurs til voksne som ønsker å dele yoga med barn og unge i barnehage, skole, andre aktuelle arenaer eller hjemme hos egne barn.

I tillegg er jeg utdannet Mindfulness instruktør hos Adriese Kroese ved SCAT.no. Høsten 2018 ble kjent med Gongspilling gjennom Tor Arne Håve og Anne Siri Langelandsvik.

Min yogahistorie:

«Etter en skikkelig tøff sommer med en livskrise for 8 år siden dro jeg sammen min bror på fantastisk yogaferie til Kreta. Denne turen endret livet mitt. Jeg fikk et innblikk i yogaverden med både pust, øvelser, meditasjon og masse teori kunnskap som gjorde at jeg viste YOGA var kommet for å bli i livet mitt. Jeg fortsatte med min yogapraksis med flere forskjellige yogatyper. Yogapraksisen min ga meg verktøy som gjorde at jeg kunne klare å komme gjennom hverdagen.

Høsten 2016 ble jeg kjent med MediYoga og kjente med en gang at dette var den yogaretning jeg skulle velge videre og ta utdannelse i. Jeg merket at i løpet av det helgekurset så slapp det utrolig med vondter og spenninger i kroppen min og jeg følte en større ro enn jeg hadde følt på lenge! MediYoga er nå blitt en enda større del av livet mitt og som jeg ønsker å dele med DEG og alle som vil ta imot yogaens fantastiske verktøy.»

Kanskje du finner veien til matta hos meg – du er i så fall hjertelig velkommen og jeg gleder meg til å se deg!

Namaste Kathrine

“Mediyoga og GongBad med Kathrine gjør godt for kropp og sjel. Veldig behagelig og avspennende, og et godt pusterom i hverdagen for en dypere kontakt med meg selv. Anbefales varmt!”

Anne ThorvalsenClient

“Takknemlig for behagelige og fine yoga-timer hos milde og dyktige Kathrine. Anbefales!”

Katarina Magnus