Gongbad

Gongbad

Hjertelig velkommen til «En reise med lyd i tidløst rom».

GongBad er konsert, meditasjon, avspenning og terapi. Alt på en gang. 🙂

Et GongBad er en vakker, meditativ opplevelse der hele du blir badet i vibrasjonene fra hellige gonger, syngeboller og andre vakre instrumenter. Gongen regnes som et hellig instrument som innehar alle vibrasjonene i universet! Instrumentene lager lyder de fleste av oss aldri har hørt maken til før. Lydmassasjen som gongen gir, virker helt ned på cellenivå i kroppen, og bidrar på den måten til å løse opp blokkeringer og fysiske spenninger i kroppen, og også til å gi slipp på mental og emosjonell bagasje.

Før Gongbadet blir du instruert i et MediYoga program med en pusteøvelse og meditasjon slik at energien din strømmer i kroppen, muskulaturen får best mulig sirkulasjon og du har blitt deilig avslappet og er klar for lydmeditasjon som du får via GongBadet.

Hvis du vanligvis sliter med å slappe av, kan vibrasjonene fra gongen være til stor hjelp, og det hender at flere sovner under GongBadet selv om det kan bli «mye» lyd.

Etterpå vil du kunne oppleve effekten på kropp og sinn som etter en god yogapraksis. Du kan føle deg renset og lett, kanskje ganske så lykkelig. Denne effekten kan i beste fall vare i flere dager etterpå.

Du er hjertelig velkommen til å være med på Gongbad